Kamsma Bouwadvies: Breed inzetbaar

Kamsma Bouwadvies is een bouwkundige dienstverlener die u kan adviseren en ondersteunen in alles waar de bouw een raakvlak mee heeft. Wij bieden particulieren, aan- en verkopende makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, architecten en advocaten/curatoren vrijwel alle diensten aan als het gaat om bouwtechnische zaken.

In iedere fase van het bouwproces kunnen wij opereren als de brug tussen de opdrachtgever en bouwer, tussen opdrachtgever en overheid en tussen bouwkundige professionals. Dit komt doordat we in elke fase een kundig persoon op de juiste plaats in kunnen zetten.

Wat bouwen is, zal door iedere betrokken partij aan het bouwproces anders gedefinieerd worden. Kamsma Bouwadvies spreekt de taal van de afzonderlijke partijen en begrijpt hun belangen. Afgezien van alle technische kennis wordt de kwaliteit van het eindresultaat van het bouwproces in hoge mate bepaald door de kwaliteit van de communicatie.

Projecten

Geen project is te klein en zeker ook niet te groot, omdat wij vanuit ons team flexibel samenwerken met vele andere (bouwkundige) professionals. Door samenwerking moet het resultaat meer zijn dan de som der delen. Professionals stimuleren elkaar om het beste uit zichzelf te halen. Dit is goed voor de klant, maar ook voor alle medewerkers die met plezier aan uw project werken.

Bekijk projecten

Historie

Kamsma Bouwadvies werd in 1983 opgezet door Paul Kamsma en groeide sindsdien uit tot een krachtige BV met een gespecialiseerd team met een uitgebreid dienstenpakket.

Meer historie

Team

Voor ieder project of opdracht wordt op maat een team of professional (architect, ingenieur) ingezet. Afhankelijk van de omvang, complexiteit, aard van het project.

Bekijk ons team